Elérhetőségeink
Klsz Szolgáltató Kft.
7632 Pécs, Fellbach u. 18.
 
Telefon: 06-72/526-961
Fax: 06-72/526-962
Mobil: +36-30/9369-123
 
Ügyfélfogadási idő
Hétfő 9.00 - 16.00
Kedd 9.00 - 16.00
Szerda Zárva
Csütörtök 9.00 - 16.00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Ebédidő 12.00 - 13.00
2024. július 22. hétfő
Tevékenység címke
Társasházkezelés
Társasházkezelő
Közösképviselet
Közösképviselő
Ingatlankezelés
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Forrás: gov.pecs.hu (2019.07.24)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet az iparosított technológiával épült lakóépületek energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatására.

A támogatás célja az 1992. július 01. előtt kiadott építési engedély alapján iparosított technológiával épített lakóépületek közösségi tereinek üzemeltetéséhez energia-megtakarítást eredményező felújítási, illetve ezzel összefüggésben épületvillamossági rendszereinek, berendezéseinek felújítási és korszerűsítési munkáinak elvégzése, valamint a megújuló energiafelhasználás növelése céljából történő berendezések telepítése. A pályázat szempontjából iparosított technológiával épített lakóépületnek tekintendő a panel, a közép- és nagyblokk, az alagútzsalu, az öntött, a vasbeton vázas és az egyéb, előregyártott technológia felhasználásával épített lakóépület.

Pályázatot nyújthatnak be a társasházak és lakásszövetkezetek saját tulajdonú épületeik, energia-megtakarítást eredményező felújításának támogatására.

Pályázat tárgya csak teljes épület, vagy dilatációval határolt épületrész lehet.

Támogatott tevékenységek:

A lépcsőházak és az egyéb közös fűtött helyiségek (pl. közös tárolók, stb.) külső nyílászáróinak energiatakarékos cseréje 100%-ban.

Az utolsó fűtött lakószint feletti födém teljes felületének (fölső síkjának) hő- és vízszigetelése, ha az épület lapos tetős szerkezetű, vagy hőszigetelése és magastető kialakítása.

Az első fűtött lakószint alatti födém hőszigetelése, amennyiben az első fűtött lakószint alatti födém fűtetlen helyiséggel (például pince, garázs stb.) érintkezik.

Az épület lépcsőházi világítási villamos rendszerének korszerűsítése, energiamegtakarítást eredményező átalakítása, felújítása, valamint szükség szerint az épület közös részein elhelyezett, illetve azokon áthaladó villamos kapcsoló-biztosító-, főelosztó berendezés korszerű berendezésekre történő cseréje, valamint a lakások mérőórájáig kiépített elosztóhálózat és világítási hálózat teljes felülvizsgálata, felújítása.

Az épület felvonójának energia megtakarítást eredményező korszerűsítése.

Az épület közösségi villamosenergia méréséről ellátott berendezések megtáplálására megújuló energiatermelő (naperőmű) rendszer telepítése.

Az igényelhető vissza nem térítendő önkormányzati támogatás mértéke, a támogatás szempontjából elismerhető bekerülési költség maximum 50%-a, de lakásonként legfeljebb bruttó 50.000,- Ft.

Pályázatok benyújtási határideje: 2019. szeptember 30.

Forrás:

A pályázóknak részletes pályázati felhívás-útmutató - nyomtatványokkal együtt áll rendelkezésre, amely az alábbi hivatkozásokra kattintva érhető el:

 
Impresszum Klsz Szolgáltató Kft. Az oldal tetejére
Jogok 7632 Pécs, Fellbach u. 18. Oldaltérkép
Beállítás kezdőlapnak Minden jog fenntartva! - © 2007-2023. - Klsz Szolgáltató Kft.